Prodej stavebního pozemku ve Starojické Lhotě

Máte sen o vlastním domě na klidném místě s výhledem do zeleně? Přinášíme Vám jedinečnou šanci na koupi stavebního pozemku ve Starojické Lhotě, který je jako stvořený pro realizaci Vašeho snu!
Charakteristika pozemku: – Rozloha: 1970 m, – Určený k výstavbě rodinných domů dle územního plánu (plochy SO – smíšené obytné venkovské), – Rovinatý terén bez nutnosti náročných terénních úprav, – Přímo na pozemku jsou dostupné inženýrské sítě: elektřina, voda, kanalizace, – Překrásné přírodní prostředí s výhledem na okolní krajinu, – Tiché a klidné okolí, ideální pro rodinné bydlení
Výhody: – Možnost okamžitého zahájení výstavby, – Vysoká kvalita života s možností aktivního odpočinku v přírodě, – Dobrá dopravní dostupnost a kompletní občanská vybavenost v blízkém okolí
Pro zájemce o tento pozemek je připravena prohlídka a další podrobnosti k dispozici na vyžádání. Nezavazujte se k ničemu, dokud se osobně nepřesvědčíte o výjimečnosti této nabídky.
Neváhejte a staňte se hrdým vlastníkem tohoto pozemku, kde se snoubí pohoda venkovského života s blízkostí městské civilizace.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Compare Listings

Titul Cena Postavení Typ Plocha Účel ložnice koupelny