Pohodlný dům pro rodiny nebo důchodce v Kateřinicích

V malebné obci Kateřinice nabízíme příjemný dům, který splňuje potřeby mladých rodin i důchodců toužících po klidném bydlení v srdci přírody.
Přízemní dům s rovnou střechou vytváří ideální prostředí pro pohodlné bydlení. Slunná a rovinatá zahrada o rozloze 666 m s dřevěnou kůlnou a udírnou nabízí dokonalý prostor pro relaxaci a rodinné aktivity.
Klíčovým prvkem této nemovitosti je její výhodná poloha nedaleko sportovního areálu. Fotbalové hřiště, víceúčelové hřiště a dětské hřiště jsou doslova ve 4-minutové chůzi od domu, poskytují ideální místo pro sportovní aktivity a rodinnou zábavu.
Pro milovníky rybaření je zde další výhoda nedaleká retenční nádrž Kateřinice, rybářský ráj s možností odpočinku u vody a chytání ryb. Blízkost přírodního kouzla přináší obyvatelům domu nezapomenutelné chvíle.
Dům, který nabízíme, má svůj osobitý charakter, vyžaduje však renovace. Voda ve sklepě a střešní problémy zdůrazňují potřebu obnovy. Přesto však představuje skvělou investiční příležitost pro ty, kdo jsou ochotni investovat do vlastního klidného útočiště.
Obyvatelé obce Kateřinice mohou nejen užívat klidného bydlení, ale také se účastnit aktivit místních zájmových spolků, jako jsou TJ Sokol Kateřinice, SDH Kateřinice a Myslivecký spolek Trnávka Kateřinice.
Veškeré potřebné služby jsou k dispozici v obci Kateřinice od kadeřnictví a masáží po potraviny, lékaře a restaurace. Autobusová zastávka ‚Kateřinice u dubu‘ je vzdálená pouhé 3 minuty chůze, což zajišťuje snadnou dostupnost dopravy do větších měst.
Celkově lze konstatovat, že tato nemovitost v Kateřinicích je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v srdci přírody s výhodami sportovního areálu a rybářského ráje. Prohlídku této jedinečné nemovitosti si můžete domluvit vyplaněním kontaktního formuláře.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Compare Listings

Titul Cena Postavení Typ Plocha Účel ložnice koupelny